Benvinguts a la web de l'Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya!

Imprimeix PDF

Aquesta associació neix amb l'objectiu principal de ser un punt d'unió, de comunicació i d'intercanvi entre totes i tots els que treballem en el món de l'ensenyament musical a les escoles i els instituts de Catalunya.  

L'Associació es crea després de rebre el suport de més de cent enquestes d'arreu de Catalunya  a les I Jornades de Pedagogia Musical de Girona (novembre de 2001). L'assemblea fundacional es va celebrar a Girona el 18 de maig de 2002.

Esperem que a la nostra web hi trobeu alguna cosa que us pugui fer servei i que al mateix sigui el vostre espai per a participar activament donant opinions, compartint materials o presentant novetats i experiències.

Per tal que l'AEMCAT sigui representativa necessitarem ser molts associats i associades. Serà llavors quan el volum d'informació que moguem serà considerable. Segur que tots tenim coses per compartir. D'altra banda quan coneguem millor les necessitats ensenyants de música de Catalunya, ens hauran d'admetre, com associació, a conversar directament amb  l'administració. Aquest és un altre dels objectius de l'AEMCAT.

Per tot això i moltes coses més, us convidem a associar-vos. El primer avantatge que tindreu els socis, és que formareu part d'una llista de correu on entrareu en contacte amb la resta d'associats i on podrem debatre, conversar o intercanviar experiències i materials… Podreu també participar a les comissions de treball i col·laborar en en contingut WEB. D'altra banda tindreu informació detallada de les activitats i convocatòries que entre tots els socis podem recollir.

El contingut de l'AEMCAT ha d'anar creixent en qualitat i quantitat amb les aportacions dels socis!


La Junta de l'AEMCAT